Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:33 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 10:44

Με τα γκολ στην Ιταλία και το καλοπληρωμένο διπλό στο Νησί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναμετρήσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχει το σημερινό πρόγραμμα. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν τα ματς σε Ιταλία και Πρέμιερ Αγγλίας.

1902. Σασουόλο – Τορίνο (21:45)

Στην Ιταλία, η Σασουόλο βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, με τις 4 συνεχόμενες νίκες να την έχουν απομακρύνει για τα καλά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ομάδα με επιθετική φιλοσοφία και τους Μπεράρντι, Πιναμόντι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Τορίνο δεν έχει σταθερότητα τις τελευταίες εβδομάδες. Με 2-0-2 στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, είναι όμως άνετη βαθμολογικά.

Δεν είναι απίθανο να δούμε καλό ρυθμό στο ματς, άρα καταλήγουμε στο Over 2,5 που προσφέρεται στο ικανοποιητικό 2.10.

Δείτε επίσης: Ο πιο αναλυτικός οδηγός για τα ασιατικα στοιχηματα

1903. Έβερτον – Τότεναμ (22:00)

Κλείνουμε με αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Έβερτον βελτίωσε κάπως την εικόνα της (1-2-0 στα 3 τελευταία), όμως, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Μάλιστα, τα υπόλοιπα αποτελέσματα της τρέχουσας αγωνιστικής την έφεραν σε θέση υποβιβασμού. Καλείται να δείξει τα δόντια της στην Τότεναμ, στην οποία υπήρξαν εξελίξεις. Συγκεκριμένα αποχώρησε ο τεχνικός Κόντε και πλέον συνεχίζει με υπηρεσιακό τον Στελίνι. Με νίκη προσπερνούν δύο ομάδες και σκαρφαλώνουν στην 3η θέση τα «σπιρούνια», οπότε θα τους δώσουμε τύχη.

Το διπλό είναι στο 2.31 και απλά μπαίνει στις επιλογές μας.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 218 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.