Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:25 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 20:30

Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Ακολουθεί δήλωση του κ.Παπαθανάση για την επίσκεψή του:

“Επισκέφθηκα τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο με αντικείμενο μια σειρά ζητημάτων αρμοδιότητας του Υπουργού που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία, θέσαμε συγκεκριμένες προτεραιότητες και δεσμευτήκαμε ότι θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του νομού μας.

Από τη συζήτησή μας φυσικά δε θα έλειπε το θέμα της επαναλειτουργίας του στρατοπέδου του Μεσολογγίου, ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο και δυναμικό τμήμα της κοινωνίας του νομού μας, αλλά και κομμάτι της ζωντανής και σύγχρονης ιστορίας του.

Αναφερθήκαμε επίσης στις δυνατότητες αξιοποίησης του αεροδρομίου του Αγρινίου και στην ενίσχυση με προσωπικό και μέσα του Αεροδρομίου του Ακτίου.

Για πρώτη φορά μετά από μία μακρά περίοδο οικονομικής κρίσης, η Ελλάδα επενδύει στην ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων. Η Ελλάδα πλέον μπορεί να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιαδήποτε πρόκληση. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την εθνική ασφάλεια και ενισχύουν την εθνική αυτοπεποίθηση.

Πολλά συγχαρητήρια στον Υπουργό για το εξαιρετικό έργο του”.

Διαβάστηκε 225 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.