Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:06 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 00:13

Αξιοσημείωτη εκδήλωση από το 4ο Λύκειο Αγρινίου για την 25η Μαρτίου (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mε μια σημαντική εκδήλωση τίμησε το 4ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου την εθνική επέτειο της 25 Μαρτίου του 1821.

Έλαβε χώρα την Παρασκεύη, 24 Μαρτίου, στις 9 μμ στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και περιλάμβανε οπτικοακουστικό υλικό, τρία θεατρικά δρώμενα και παραδοσιακούς χορούς!

Υπεύθυνες για την σύλληψη, οργάνωση και παρουσίαση της γιορτής ήταν οι καθηγήτριες Μαρία Δ. Τσαμάκη (φιλόλογος ) και η Ελευθερία Πανταζή, καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας. Στο τεχνικό μέρος βοήθησε ο κ Καρανάσος Ευάγγελος, καθηγητής Φυσικής.

Η εκδήλωση έγινε σε σύμπραξη με τον πολιτιστικό, χορευτικό σύλλογο ” Ρούμελη” με τον καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Χαράλαμπο Σιδέρη που ανέλαβε την διδασκαλία των χορών στους μαθητές μας..

Ήταν μια ιδέα που κυοφορούνταν από παλιά, τιμής ένεκεν για τα 200 χρόνια από την επανάσταση, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να υλοποιηθεί στο παρελθόν, λόγω πανδημίας covid. Πραγματοποιήθηκε τώρα που ήταν επιτρεπτό….

«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα των μαθητών μας που συμμετείχαν ,κάνοντας το χρέος τους στην Πατρίδα, στην Ιστορία και στις παραδόσεις μας….Τους ευχαριστούμε θερμά, αλλά και όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους», αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

Κάνει γνωστό εξάλλου πως την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Σαλμάς Μάριος, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ζώης Κωνσταντίνος ,ο Σχολικός Σύμβουλος των φιλολόγων κ. Βετσοπούλος Απόστολος, πρώην ενεργά στελέχη της εκπαίδευσης όπως ο κ. Χριστοδουλίδης Ρένος, η κ Σπυρέλη Χρυσούλα, ο κ Μάλαινος Φώτιος ,ο εκπρόσωπος τύπου Μητροπολίτη Δαμασκηνού κ Καζαντζής ,και άλλοι ενεργοί διευθυντές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας και άλλων σχολείων, γονείς και συγγενείς των μαθητών και πλήθος κόσμου. Επίσης φορείς ,εκπρόσωποι συλλόγων και άλλων φορέων του Δήμου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 401 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.