Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 20:46

NEΟ βίντεο κλιπ από τους PROPHETIC AGE ("Divinity is Dismissed" μέσα από το EP "Desolated Landscape")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
NEΟ βίντεο κλιπ από τους PROPHETIC AGE ("Divinity is Dismissed" μέσα από το EP "Desolated Landscape")

PROPHETIC AGE - BIOΓΡΑΦΙΚΟ

Οι Prophetic Age δημιουργήθηκαν αρχικά το 1996 από τους Rheiss (κιθάρα), Gregor (μπάσο) και Samash (τύμπανα). Το 2001, αφού σταθεροποίησαν το σχηματισμό του συγκροτήματος με τους Sferatu (φωνητικά) και F. Mortum (πλήκτρα), κυκλοφόρησαν ανεξάρτητα το πρώτο τους ομώνυμο CD. Στις αρχές του 2002 το CD είχε ήδη εξαντληθεί. 

 
Μετά από περιοδεία για την προώθηση του CD από το 2001 έως το 2003, το συγκρότημα κυκλοφόρησε με τη Hellion Records το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του "Forged in the Blackest of Metals", ηχογραφημένο στο στούντιο Z7, σε παραγωγή Tadeu Martinez (R.I.P. Dear Friend), και συμπαραγωγή των Herbert Adriano και Ciero (Da Tribo Estúdio). Κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας αυτού του CD εμφανίστηκαν με τους Marduk και Behemoth στο Σάο Πάολο κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στη Βραζιλία το 2004.
 
Το 2005 το συγκρότημα επανακυκλοφόρησε το πρώτο του στούντιο άλμπουμ, επίσης από τη Hellion Records. Η κυκλοφορία περιελάμβανε πολλά bonus κομμάτια και ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι "I Sing Astonished in the Light".
 
Μετά από μια μακρά περίοδο ξηρασίας το συγκρότημα ξανάρχισε τις δραστηριότητές του το 2021 με τους Rheiss (κιθάρα), Gregor (μπάσο), Sferatu (φωνητικά), M. Nerbirvs (ντραμς) και Brahms Kermanns (πλήκτρα).
Το συγκρότημα μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του EP με τίτλο Desolated Landscape για τις 11.11.22 αποκλειστικά σε streaming.
 
To EP περιέχει 5 κομμάτια:
  1. The Prophetic Reborn (intro)
  2. Divinity is Dismissed
  3. Desolated Landscape
  4. Macrocosmic Conspiracy
  5. The Night Feeds my Army  (ενορχηστρωμένη έκδοση του κομματιού The Blood Feeds my Army - κυκλοφόρησε αρχικά το 2003 στο άλμπουμ Forged in the Blackest of Metals)
 
Ηχογράφηση, μίξη και mastering στο Dual Noise Studio στο Σάο Πάολο από τον Rogerio Wecko.
Το εξώφυλλο δημιουργήθηκε από τον Greg Abysmial artist.
Διαβάστηκε 378 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.