Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:27 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 23:31

Αγρίνιο: Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου «Οξεία Εγγυτάτη» (εικόνες + video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγρίνιο: Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου «Οξεία Εγγυτάτη»

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην παλιά Δημοτική Αγορά του Αγρινίου, στην πλατεία Δημάδη, η παρουσίαση ενός εξαιρετικού βιβλίου, το οποίο προσέλκυσε το ενδιαφέρων από πολλούς Αγρινιώτες και Αγρινιώτισσες, αλλά και πολλούς λάτρεις του βιβλίου όπου και αν αυτό παρουσιάστηκε μέχρι και σήμερα! Κέρδισε τις εντυπώσεις του φιλαναγνωστικού κοινού, δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες προϋποθέσεις για το “ταξίδι” του πρώτου βιβλίου του συγγραφέα.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου και οι εκδόσεις  “Άνω Τελεία” παρουσίασαν το βιβλίο «Οξεία Εγγυτάτη» του Τριαντάφυλλου Δαράβαλη, μέσω του οποίου ο συγγραφέας μεταφέρει τους αναγνώστες του σε καλοκαιρινό σκηνικό στο Ιόνιο.

Με κεντρικό πρόσωπο τον Άγγελο, καπετάνιο ιστιοπλοϊκού, παρουσιάζει πώς μέσα από μια σειρά ήρεμων γεγονότων, αλλά και γεγονότων που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στο σκάφος που θα δοκιμάσει σχέσεις και ισορροπίες θα γεννηθεί ένας έρωτας!

Στο πλαίσιο της ξενάγησης στο Ιόνιο της επταμελούς παρέας που ανέβηκε στο ιστιοφόρο θα δημιουργηθεί “χώρος” για ενδοσκοπήσεις και προβληματισμούς, όπου οι ήρωες της ιστορίας του συγγραφέα Τριαντάφυλλου Δαράβαλη θα φτάσουν στο σημείο που οι σχέσεις τους θα δοκιμαστούν και μέσα από συναισθήματα που εναλλάσσονται οι αναγνώστες θα φτάσουν στο έρωτα που θα “ξεπηδήσει”!

sinidisi.gr

 

Πολυμέσα

Η τοποθέτηση του συγγραφέα και του Παναγιώτη Πετρίδη, γεωπόνου και συγγραφέα:

Ο χαιρετισμός της Αντιδημάρχου Μαρίας Παπαγεωργίου:

Η τοποθέτηση του εκπαιδευτικού και συγγραφέα Βασίλη Κωστόπουλου

Διαβάστηκε 427 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 23:47
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.