Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  2:25 πμ
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 18:17

Αισθάνονται ήδη… Αγρινιώτες οι Καμίνσκι (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν χάνουν αγώνα του Παναιτωλικού οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας, Μάτσιεκ και Μίκαελ Καμίνσκι. Πατέρας και γιός και χθες έδωσαν το «παρών» στις κερκίδες της Προυσιωτίσσης για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Με την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από τον Φώτη Κωστούλα να έχει ολοκληρωθεί, οι διεργασίες από μεριάς τους «τρέχουν», αναλαμβάνοντας δράση στα διοικητικά και όχι μόνο.

Οι πρώτες κινήσεις τους αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ασφαλώς η τακτική παρουσία τους στο Αγρίνιο είναι δείγμα ενθαρρυντικό.

Βέβαια, πέραν από τις όποιες υποχρεώσεις υπάρχει και η ανάγκη για στιγμές χαλάρωσης. Μάτσιεκ και Μίκαελ Καμίνσκι κυκλοφορούν εδώ και καιρό σε αρκετά καταστήματα του Αγρινίου.

Έτσι και σήμερα βρέθηκαν σε γνωστή ψαροταβέρνα της πόλης, δοκιμάζοντας τις γεύσεις της τοπικής κουζίνας. Προσηνείς και ιδιαίτερα ευγενικοί με όλους, δεν αρνούνται να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν όταν τους ζητηθεί.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 551 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News