Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  4:11 πμ
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 13:58

Κώστας και Νίκος Σταμούλης «έσπασαν» τα χρονόμετρα στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αγρινιώτης Κώστας Σταμούλης στον Ημιμαραθώνιο “Θανάσης Σταμόπουλος” Καλαμπάκα-Τρίκαλα, καθώς τερμάτισε πριν από λίγο πρώτος και με ρεκόρ διαδρομής 1:04:24! Το προηγούμενο ήταν δικό του από πέρσι με 1:05:10.

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο αδερφός του Νίκος Σταμούλης με επίσης εξαιρετικό χρόνο 1:05:07 που είναι επίσης πιο γρήγορο από το προηγούμενο ρεκόρ διαδρομής. Τρίτος ήταν ο Αντώνης Παπαδημητρίου σε 1:06:49.

Στις γυναίκες έγινε μεγάλη μάχη με την Ελευθερία Πετρουλάκη να κάνει δυναμική αγωνιστική επανεμφάνιση, ουσιαστικά μετά από 3+ χρόνια κερδίζοντας τον αγώνα με 1:18:12, επίδοση που επίσης είναι ρεκόρ διαδρομής. Λίγο πίσω δεύτερη ήταν η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Βασιλική Κωνσταντινοπούλου με χρόνο 1:18:38.

Πηγή: runningnews.gr

Διαβάστηκε 340 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News