Τετάρτη, 23η Απριλίου 2025  7:54 πμ
Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 17:27

Super League: «Κλείδωσαν» τα πλέι άουτ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την ισοπαλία του Ατρόμητου στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ο Βόλος εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό του στα πλέι οφ της Super League, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική σεζόν που διανύει φέτος.

Οι Περιστεριώτες έμειναν στο 1-1 με τους Αρκάδες και… αποχαιρέτησαν το “όνειρο” της εισόδου στην πρώτη 6αδα.

Πλέον, οι θέσεις των ομάδων που θα συμμετέχουν σε πλέι οφ και πλέι άουτ έχουν εξασφαλιστεί. Το μόνο που απομένει, είναι να γίνει γνωστό και το πρόγραμμα, κάτι που θα συμβεί μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλέι οφ θα βρεθούν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο Βόλος. Ταυτόχρονα, στα πλέι άουτ θα αγωνιστούν ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός και η Λαμία.

ertsports.gr

Διαβάστηκε 348 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.