Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:27 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 18:21

Χρηματική ενίσχυση σε ΓΟΕΒ - ΤΟΕΒ με συνέργειες Σπήλιου Λιβανού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζοντας τις καλές ειδήσεις και την στήριξη των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των ΤΟΕΒ Αιτωλοακαρνανίας χαιρετίζω την σημερινή απόφαση χρηματοδότησης, μέσω της ΔΡΑΣΗ 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, των

 ΤΟΕΒ Λεσινίου με το ποσό των 2.198.495,2 ευρώ , 
 ΓΟΕΒ Αχελώου με το ποσό των 2.195.792 ευρώ, 
 ΤΟΕΒ Κατοχής με το ποσό των 2.199.760 ευρώ και 
 ΤΟΕΒ Νεοχωρίου με το ποσό των 2.199.760 ευρώ

Το έργο αυτό είναι η συνέχεια του ευρύτερου σχεδίου αναβάθμισης των αγροτικών υποδομών στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και πιο συγκεκριμένα των υποδομών άρδευσης που αποτελούν βασικό μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή, σημαντικό εργαλείο του κόστους  παραγωγής και των κερδών για τους αγρότες και βέβαια ασφάλειας στην παραγωγή.

Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά για την συνεργασία τους στην κοινή μας προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών για τον πρωτογενή τομέα.

Διαβάστηκε 234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία