Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:41 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 15:26

Αίτημα από κορεατική εταιρεία για εισαγωγή ελληνικών προϊόντων διατροφής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η κορεατική εταιρεία Daehan Flour Mills, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες της Κορέας, η οποία παράγει και προωθεί στην κορεατική αγορά άλευρα και ζυμαρικά, προτίθεται να αναπτύξει δραστηριότητα εισαγωγής διατροφικών προϊόντων, τα οποία θα προωθήσουν στο ευρύ δίκτυο διανομής που ήδη διατηρούν.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι οι κατηγορίες προϊόντων που ενδιαφέρουν κυρίως την εν λόγω εταιρεία είναι: τυρί, γιαούρτι, αρτοποιήματα (snacks, παξιμάδια, crackers), ζαχαρώδη (μπισκότα, croissant), ελιές, ελαιόλαδο, αποξηραμένα φρούτα, είδη θαλασσινών σε κονσέρβες (όχι καπνιστά), ξηροί καρποί, αλείμματα, είδη μουστάρδας, αυγοτάραχο.

Παρακαλούμε, προκειμένου να υπάρξει συστηματική ανταπόκριση στο συγκεκριμένο αίτημα, να  αποσταλούν, στο Γραφείο ΟΕΥ Σεούλ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), συγκεκριμένες προτάσεις προϊόντων σε μορφή αρχείων .pdf με περιεκτικές πληροφορίες του προϊόντος, που δεν θα ξεπερνούν την μια σελίδα, στις οποίες να περιλαμβάνονται και τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε εταιρείας (τηλέφωνο σταθερό και κινητό, αρμόδιος και e-mail).

Επί πολλών προϊόντων σκόπιμο είναι να γίνει προσπάθεια η παρουσίασής του να μην υπερβαίνει τις δυο σελίδες ανά εταιρεία. Η κορεατική πλευρά θα έλθει κατόπιν σε απευθείας επαφή με ενδιαφερόμενους για να προσδιορίσει τον τρόπο έναρξης συνεργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περαιτέρω πληροφόρηση με το Γραφείο ΟΕΥ Σεούλ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., +82-27291397, κινητό +82-1091979706 (whatsup, viber).

Καθώς η εταιρεία σκοπεύει να αναπτύξει τη δραστηριότητά της το αμέσως προσεχές διάστημα παρακαλούμε να τους αποσταλεί η σχετική πληροφόρηση μέχρι 1η Μαρτίου 2023.

Διαβάστηκε 329 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία