Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:07 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 10:39

Συνδυαστικά σε Λεβερκούζεν και Τσέλσι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε έδρα που αγνοεί την ήττα δοκιμάζεται η Λεβερκούζεν, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες στην Μπουντεσλίγκα. Συνεχίζει την αντεπίθεσή της η ενισχυμένη Τσέλσι, κόντρα στην ντεφορμέ Φούλαμ.

135. Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν (21:30)

Αρκετά ανταγωνιστική μέσα στο 2023 η Άουγκσμπουργκ, αν και δέχεται εύκολα γκολ, η εστία της παραβιάστηκε 7 φορές κόντρα σε Ντόρτμουντ, Φράιμπουργκ, αλλά σκόραρε και στα τρία προηγούμενα. Η Λεβερκούζεν ηττήθηκε από Ντόρτμουντ, σταματώντας νικηφόρο σερί 5 αγωνιστικών. Ψάχνει αντίδραση απέναντι σε μία ομάδα που διατηρεί εξαιρετική παράδοση. Έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε 23 αγώνες με την Άουγκσμπουργκ, αυτή του πρώτου γύρου (όπου παρέπαιε η Λεβερκούζεν) με 2-1.

➥ Θα πάμε σε safe ποντάρισμα, στο Χ2 & Over 2,5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.12 στο pamestoixima.

151. Τσέλσι – Φούλαμ (22:00)

Έχει... τινάξει την μπάνκα η Τσέλσι στις μεταγραφές, με στόχο να ανακάμψει άμεσα και να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο. Απόψε, στο λονδρέζικο ντέρμπι, θα έχει αρκετές απουσίες, αλλά και τις επιστροφές των Τζέιμς, Στέρλινγκ. Η Φούλαμ αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στην 7η θέση αλλά όχι σε καλό φεγγάρι, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 3 αγώνες (0-1-2).

➥ Θα δώσουμε προβάδισμα στους ενισχυμένους «μπλε», βελτιώνοντας την απόδοση του άσου στο 1.95, μέσω του Over 1,5.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 263 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.