Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:57 μμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 13:57

Το συνδυαστικό από την «OPAP Arena» και η αξία στο διπλό της Λίβερπουλ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη και με νίκη θα βρεθεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό. Για το Κύπελλο Αγγλίας, η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο Μπράιτον και ψάχνει διέξοδο στο θεσμό για να σώσει ό,τι μπορεί από μία κακή σεζόν.

Εδώ θα βρεις την πιο αναλυτική ευρωλιγκα βαθμολογία!

563. Μπράιτον – Λίβερπουλ (15:30)

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 9η θέση, 21 βαθμούς μακριά από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, και ο θεσμός του Κυπέλλου την ενδιαφέρει πραγματικά για να σώσει κάπως τα προσχήματα στη σεζόν. Η Μπράιτον είναι εντυπωσιακή και 6η στο Πρωτάθλημα, αλλά θέλει και αυτή να συνεχίσει στη διοργάνωση, αξιοποιώντας και τον παράγοντα έδρα στη φάση των «32».

➥ Η Λίβερπουλ είναι η κάτοχος του τροπαίου και βάσει απόδοσης αξίζει να στηριχθεί η επικράτησή της στο Μπράιτον. Ποντάρισμα στο «2» σε απόδοση 2.55.

628. AEK – Άρης (19:30)

Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία, έστω και για μία ημέρα, να βρεθεί στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, σε περίπτωση που επικρατήσει του Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση είναι αήττητη εντός έδρας και ο Άρης προέρχεται από την απογοήτευση και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς έχουν σημαντικές απουσίες και δύσκολα θα αντέξουν στο νέο γήπεδο του «Δικεφάλου», την «OPAP Arena».

➥ Η απόδοση στον «άσο» είναι χαμηλή, αλλά με τα γκολ στο παιχνίδι ανεβαίνει. Ποντάρισμα στo συνδυαστικό «1 & Over 1,5» σε απόδοση 1.84.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 275 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.