Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:07 μμ
 
wm small
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 18:06

Παναιτωλικός: Με νίκη Κ15, Κ17, Κ19 ολοκλήρωσαν την αγωνιστική υποχρέωση του Σ/Κ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα Κ19 νίκησε με 3-1 στο Βόλο την τοπική ομάδα που από το 43’ έπαιζε με δέκα παίκτες. Από σέντρες του Καβαλλάρη, με κεφαλιά του Νικολάου στο 57’ και του Μορφάκη στο 74’, η ομάδα μας πήρε προβάδισμα. Ο Βόλος μείωσε στο 88’ με τον Νταϊλάνι, αλλά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καβαλλάρης με ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν οι: Ραγιάς, Σκούρτης, Κουνάβας (93’ Λέσι), Ζαβέρδας, Μάνος, Ράδος, Νικολάου, Μπαρλαγιάννης (58’ Μαυρόπουλος), Παχής (58’ Γκόλιας), Καβαλλάρης, Μορφάκης (78’ Τσουμάνης).

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού νίκησε με 3-2 την ΑΕΛ στο Emileon, σε μια αναμέτρηση με συγκλονιστική εξέλιξη. Προηγήθηκε στο 2’ με τον Γιωτόπουλο, αλλά η Θεσσαλική ομάδα απάντησε στο 4’ ισοφαρίζοντας και έκανε το 1-2 στο 62’ μετά από πέναλτι, το οποίο αρχικά απέκρουσε ο Ζαραϊδόνης. Σκορ που παρέμεινε έως τις καθυστερήσεις του αγώνα!

Στο 92’ ο Γαλαζούλας με πλασέ και δύο λεπτά μετά ο Μόκκας με κεφαλιά, έκαναν την πλήρη ανατροπή και έδωσαν στην ομάδα μας μια πολύ μεγάλη νίκη.

Αγωνίστηκαν οι: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Νταλιάνης (81’ Τσιριμώκος), Καπνιάρης, Βλαχοδήμος (60’ Παυλίδης), Μόκκας, Κεχαγιάς, Γιωτόπουλος, Μπελλάλης (46’ Ελέζι), Κακιώνης (66’ Χότζα), Γαλαζούλας.

Με το ίδιο σκορ (3-2) η ομάδα Κ15 του Παναιτωλικού νίκησε την αντίστοιχη του Βόλου στο Emileon. Το 1-1 έγινε στα πρώτα λεπτά με αυτογκόλ εκατέρωθεν. Ο Θεοχάρης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας στο ημίωρο και ο Σταμάτης έκανε το 3-1 στο 65′. Λίγο πριν το τέλος μείωσε η ΑΕΛ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν οι: Λιάκας, Φωλιάς, Γρατσάνης, Μπιτσικώκος, (60’ Χασάνης), Γκορόγιας, Σταμάτης, Τσαπραΐλης, Θεοχάρης (78’ Λαγάκης), Τέλιος, Βασιλείου, Ασημακούλας.

Διαβάστηκε 417 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.