Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:34 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 11:35

Προβάδισμα η Βίρτους Μπολόνια, υψηλό σκορ στο Μάντσεστερ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την Ευρωλίγκα και το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι. Η ιταλική ομάδα έχει δύο σερί εντός έδρας ήττες και απεύχεται να γίνουν τρεις. Προς τα αριστερά το ποντάρισμα… Όσον αφορά στις ποδοσφαιρικές επιλογές, περιμένουμε γκολ στη δυνατή εξ αναβολής μονομαχία της Πρέμιερ Λιγκ.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχηματικής bet365!

5665. Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός (21:30)

Στην Ιταλία δοκιμάζεται ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, μιας και κοντράρεται με τη Βίρτους Μπολόνια. Την περασμένη Τρίτη ηττήθηκε εντός από τη Φενέρμπαχτσε (88-94), αλλά την Παρασκευή κέρδισε οριακά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (88-86). Έχει 7-12 απολογισμό έως τώρα στη διοργάνωση. Η Μπολόνια (8-11 ρεκόρ) δεν τα κατάφερε κόντρα σε Ολυμπιακό (83-85) και Ζαλγκίρις (77-87). Γενικότερα έχει σκαμπανεβάσματα, αν και εντός έδρας παίρνει ώθηση από τους οπαδούς της.

➥ Η ιταλική ομάδα δεν θα αφήσει να τριτώσει το… κακό, εφικτό να δούμε και υψηλό σκορ. Άρα η επιλογή μας είναι το «1 & Over 149.5» στο 1.88.

949. Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (22:00)

Εξ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από 2 σερί ήττες, η τελευταία ήταν πιο κομβική, καθώς αφορούσε το ντέρμπι μίσους με τη Γιουνάιτεντ. Αποτυχία 2-1 με ανατροπή και πλέον η διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ άνοιξε ακόμη περισσότερο. Ρούμπεν Ντίας και Στόουνς είναι οι επιστροφές της. Η Τότεναμ βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα και με νίκη σήμερα, θα μειώσει τη διαφορά από τους «πολίτες» στους 3 βαθμούς. Στο πιο πρόσφατο ματς έχασε 2-0 από την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου και μπήκε φρένο στο μίνι σερί 2 αγώνων. Κέιν, Κουλουσέφκι και Σον η τριάδα στην επίθεση.

➥ Δύο ομάδες που παίζουν άριστα στην επίθεση, οπότε πιο φρόνιμο είναι να αποφύγουμε το σημείο και να κρατήσουμε το «G/G & Over 2,5» σε απόδοση 2.10.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 222 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.