Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:38 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 19:39

Αμφιλοχία: Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας «Ίμβρος Νήσος Δεδοξασμένη» στην πινακοθήκη Μαργάρη (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με χαρά και συγκίνηση εγκαινιάστηκε σήμερα στην Αμφιλοχία η έκθεση φωτογραφίας «Μεταξύ Ουρανού και Θάλασσας: Ίμβρος Νήσος Δεδοξασμένη», ένα οδοιπορικό στο ιστορικό νησί, τη γενέτειρα του Οικουμενικού Πατριάρχη, στον οποίο και είναι αφιερωμένη η έκθεση.

Μέσα από 140 φωτογραφικές αποτυπώσεις, ο Κωνσταντίνος Τερψίδης μας ξεναγεί στην Ίμβρο και αναδεικνύει τα βήματα του κ. Βαρθολομαίου από τα πρώτα παιδικά του χρόνια. Τα χρόνια έφεραν στάχτες, αποκαΐδια και ερείπια για τον ελληνισμό και τον χριστιανισμό της Ίμβρου, όμως, ο Παναγιώτατος πέτυχε να αναστήσει το νησί.

Θερμά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή, στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στον Δήμος Αμφιλοχίας , στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου και στην πινακοθήκη Μαργάρη.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 260 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 20:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.