Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  5:06 πμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 23:25

Επίσκεψη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, το απόγευμα της Τρίτης 17ης Ιανουαρίου 2023.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Καραγκούνης, ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Πολονύφης και ο Ταμίας κ. Νικόλαος Νικολάου ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και για την γενικότερη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, ζητώντας του να στηρίξει τον αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματά τους.

Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε στους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων, ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία και θα επικοινωνήσει με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, προκειμένου να υποστηρίξει τα αιτήματά τους. Έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Συλλόγου για οποιαδήποτε δράση αναληφθεί και δήλωσε, ότι θα συμμετάσχει σε όποια κοινή προσπάθεια καταβάλλουν, προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

 

Διαβάστηκε 268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.