Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  1:05 πμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 18:22

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 4-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Τελικός το ματς με τον ΠΑΣ»

Ως τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στον ΠΑΣ ο Γιάννης Αναστασίου, όντας εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα απέναντι στην ΑΕΚ.

«Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου του δευτέρου ημιχρόνου είπαμε να μη δώσουμε χώρο στην ΑΕΚ γιατί θα μπει δυνατά, όπως κάνει σε κάθε ματς. Σε δύο στιγμές που θέλω να τις ξαναδώ δεχθήκαμε γκολ. Ο πιο κοντός παίκτης του γηπέδου μας έβαλε γκολ με κεφαλιά. Από εκεί που είχαμε εμείς φάουλ βρεθήκαμε να δεχόμαστε γκολ. Δεν ξέρω, είναι δύσκολο να πω τι έγινε. Θέλω να έχω πιο ξεκάθαρη γνώμη. Το πρώτο τέταρτο μας πλήγωσε», τόνισε αρχικά.

Και προσέθεσε:

«Το ματς με τον ΠΑΣ είναι τελικός. Θέλαμε να τελειώσουμε το ματς χωρίς απώλειες. Είχαμε δύο παίκτες που τραυματίστηκαν και που δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Το ευχάριστο είναι ότι γύρισε ο Μόρσεϊ και ο Σενγκέλια αλλά σίγουρα το ματς της Παρασκευής είναι τελικός».

Αλμέιδα: «Είμαι χαρούμενος, δεν μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο από τα παιδιά»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα μετά το 4-1 επί του Παναιτωλικού.

Ο Αλμέιδα είπε στην Cosmote TV :

«Είναι αλήθεια πως δε μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο. Έχουν την ευθύνη να κάνουν αυτό που ζητάω, είμαι χαρούμενος, ελπίζω να έχουμε την ανάλογη συνέχεια. Μπορεί να δεχτείς γκολ όμως πρέπει να έχει ηρεμία και συγκέντρωση, αυτό που βλέπω από τα παιδιά είναι πως έχουν ψυχραιμία, βρίσκουν χώρους και γκολ».

gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 287 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 18:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.