Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:43 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 18:41

Στη σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου τα έργα που διακρίνονται στο διαγωνισμό “Θεατρικού Μονολόγου”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ενδιαφέρουσα είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Αγρινίου στην εκδήλωση για την απονομή βραβείων και επαίνων στα πρόσωπα που ξεχώρισαν με τα έργα τους, στο διαγωνισμού “Θεατρικού Μονολόγου”.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ανακοίνωσε ότια τα έργα που διακρίνονται στο διαγωνισμό θα ανεβαίνουν στη σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) της πόλης. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά,  “είμαστε υπερήφανοι γιατί βραβεύουμε ταλαντούχους συγγραφείς από το Αγρίνιο αλλά και από ολόκληρη την χώρα. Το Αγρίνιο του πολιτισμού ενώνει δημιουργικές δυνάμεις”.

Η δημοσιογράφος Δήμητρα Λαοπόδη λαμβάνει από το δήμαρχο Αγρινίου το 2ο βραβείο για το έργο της το “Πολυτιμότερο”

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμητσόπουλος, από την πλευρά του, σημείωσε ότι η επιτυχία του διαγωνισμού “μας δίνει τη δύναμη να προσπαθήσουμε να τον καθιερώσουμε ως ένα θεσμό για τον Δήμο Αγρινίου”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 249 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.