Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  4:39 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 11:38

Με φόρα ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, ώρα να συνέλθει η Αταλάντα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός δίνει δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο Αγρίνιο και ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη του στη Σούπερ Λιγκ, αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ, ο οποίος προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και παραμένει με μόλις 2 νίκες στο Πρωτάθλημα (2-6-8). Στην Ιταλία, η Αταλάντα καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες ύστερα από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη στη Serie A (0-1-3), ενώ βρίσκει την Μπολόνια με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

Διαβάστε την αξιολόγηση του casino bet365 live!

Ακολουθούν οι επιλογές του Foxbet.gr από το κουπόνι της Δευτέρας (9/1).

581. Παναιτωλικός - ΟΦΗ (17:00)

Μετά τις δύο κολλητές ήττες από ομάδες της Θεσσαλονίκης (2-0 από τον ΠΑΟΚ και 1-0 από τον Άρη), ο Παναιτωλικός έβγαλε αντίδραση επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0, εκμεταλλευόμενος δύο στατικές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο (κόρνερ). Ο ΟΦΗ έχει μόλις δύο νίκες στη σεζόν και προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες (1-1 με τον Παναθηναϊκό και 0-0 με τον Βόλο). Ο Παναιτωλικός δίνει δεύτερο σερί αγώνα στο Αγρίνιο και θέλει να πλασαριστεί στην εξάδα. Ο ΟΦΗ θα ρίξει το βάρος στην άμυνα, αλλά δύσκολα αυτό το ματς θα μείνει στο μηδέν. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό στοίχημα 1Χ & Over 1,5 σε απόδοση 2.02.

582. Αλάνιασπορ - Τραμπζονσπόρ (19:00)

Επιστρέφουμε στο τουρκικό Πρωτάθλημα και τη δοκιμασία της Πρωταθλήτριας Τραμπζονσπόρ στην έδρα της Αλάνιασπορ. Η ομάδα των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη βρίσκεται στην 6η θέση και το -10 από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι, ενώ οι γηπεδούχοι είναι 9οι και προέρχονται από τη βαριά ήττα στην έδρα της Κασίμπασα με 4-1. Εστιάζουμε στο μεγαλύτερο κίνητρο της Τραμπζονσπόρ, που αν θέλει να μπει ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου πρέπει να «καθαρίζει» τέτοια παιχνίδια. Άλλωστε, η Αλάνιασπορ δεν φημίζεται για τη σταθερότητά της. Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 2.20.

587. Μπολόνια - Αταλάντα (21:45)

Η 11η Μπολόνια παίζει με την 7η Αταλάντα, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή της τον καλύτερο επιθετικό της, καθώς ο Μάρκο Αρναούτοβιτς τραυματίστηκε στην εκτός έδρας ήττα από τη Ρόμα με 1-0 και δεν θα δώσει το «παρών». Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους στη Serie A (4-0-2). Από τη μεριά της, η ομάδα του Μπέργκαμο συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3), αλλά στο τελευταίο έσωσε τον βαθμό στο φινάλε (2-2 με τη Σπέτσια εκτός έδρας). Η Μπολόνια έχει απουσίες και η Αταλάντα καλείται να επιστρέψει στις νίκες και να αφήσει πίσω της το αρνητικό σερί που «τρέχει». Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 2.20.

588. Όξφορντ - Άρσεναλ (22:00)

Η Άρσεναλ είναι η πολυνίκης του Κυπέλλου Αγγλίας και παραδοσιακά δίνει μεγάλη βάση στη διοργάνωση. Οι Λονδρέζοι προπορεύονται στην Πρέμιερ Λιγκ και ύστερα από χρόνια δείχνουν ικανοί για την κατάκτηση του αγγλικού Πρωταθλήματος. Η Όξφορντ αγωνίζεται στη League One και βρίσκεται στη 15η θέση, 11 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου. Η Άρσεναλ θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση και να μη στείλει το ζευγάρι σε ρεβάνς (σε περίπτωση ισοπαλίας θα συμβεί αυτό), ενώ η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να κρατήσει στην άμυνα και να μην ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 2 & Under 3,5 σε απόδοση 2.30.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 212 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.