Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:29 μμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 22:30

Ο Μίκαελ Καμίνσκι και ο Γιώτης Παναγιώτου παρακολούθησαν το Παναγρινιακός – ΑΟ Υπάτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μίκαελ Καμίνσκι και ο Γιώτης Παναγιώτου παρακολούθησαν το Παναγρινιακός – ΑΟ Υπάτου

Στο Αγρίνιο βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι Μάτσιεκ και Μίκαελ Καμίνσκι, στους οποίους αναμένεται σύντομα να περάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναιτωλικού από τον Φώτη Κωστούλα, μετά την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ίσως και εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Στο πλαίσιο της παρουσίας των νέων μεγαλομετόχων στο Αγρίνιο, ο υιός Μίκαελ Καμίνσκι και ο στενός συνεργάτης των Αμερικανών επενδυτών στην Ελλάδα, Γιώτης Παναγιώτου, βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου και παρακολούθησαν τον αγώνα Γ’ Εθνικής μεταξύ Παναγρινιακού και ΑΟ Υπάτου.

Μαζί τους βρέθηκαν ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού Δημήτρης Κοθρούλας και ο Κύπριος πρώην προπονητής (προ 20ετίας) των «καναρινιών», Πανίκος Γεωργίου, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Γιώτη Παναγιώτου από τότε που αυτός, πιτσιρικάς, αγωνιζόταν σε ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Κύπρο πριν γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

agriniara.gr

Διαβάστηκε 326 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.