Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:55 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 13:15

Βαλένθια στο 2.27 και ειδικό στο «ΣΕΦ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντικό τεστ για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, που υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μιλάνο. Στην Ισπανία, η Βαλένθια θέλει να μπει «με το δεξί» στις υποχρεώσεις της La Liga για το 2023.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχηματικής βετσσον!

5639. Ολυμπιακός – Μιλάνο (21:00)

Να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα της Euroleague θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός, που έρχεται με ψυχολογία μετά την επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον εξαιρετικό Βεζένκοφ, ο οποίος επιστρέφει απόψε στις επιλογές του Μπαρτζώκα. Ανεβασαμένο και το Μιλάνο, με τρεις διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση και αρκετά φορμαρισμένους παίκτες.

➥ Θα αποφύγουμε το σημείο, ποντάροντας σε ειδικό, στο 1.87 του Over 7,5 πόντων του ανεβασμένου το τελευταίο διάστημα Κάνααν.

330. Βαλένθια – Κάντιθ (22:00)

Η Βαλένθια έχασε από τη Βιγιαρεάλ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, κάνοντας ένα ακόμη βήμα... απομάκρυνσης από την ευρωπαϊκή ζώνη. Στο «Μεστάγια» είναι πιο ανταγωνιστική, έχει πάρει τις 4 από τις 5 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει την 3η καλύτερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Η Κάντιθ προβλημάτισε στο ματς με την Αλμερία, παρά το 1-1 που απέσπασε και παραμένει χαμηλά στην κατάταξη.

➥ Η απόδοση του «άσου» έχει πάρει την... κατηφόρα, ανεβαίνει στο 2.27 αν τον συνδυάσουμε με 3 κάρτες από πλευράς Κάντιθ.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 259 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.