Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:01 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 20:52

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου για Καρέλη: «Του είπα στην αλλαγή του πως πρέπει να είναι ο πιο ανώμαλος επιθετικός»

Ο Γιάννης Αναστασίου αποθέωσε τον Νίκο Καρέλη για τη γκολάρα του και αποκάλυψε το τι του είπε στην αλλαγή του στο ματς του Παναιτωλικού.

Ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας μετά τον αγώνα του Παναιτωλικού στη COSMOTE TV είπε μεταξύ άλλων: «Ο Καρέλης σημείωσε ένα γκολ που μόνο αυτός μπορεί να βάλει. Μπορεί να βάλει το απίστευτο και να χάσει το πιο εύκολο. Εύχομαι να συνεχίσει να βάζει αυτά τα απρόβλεπτα γκολ.

Είπα στον Καρέλη στην αλλαγή του πως πρέπει να είναι ο πιο ανώμαλος επιθετικός στο Πρωτάθλημα. Μου λέει γιατί;

Γιατί του λέω μπορεί να βάλεις το πιο απίθανο γκολ ή μπορεί να μας πιάσει η καρδιά μας και να χάσεις το πιο εύκολο γκολ».

Για τη νίκη με τον Ατρόμητο σημείωσε ανάμεσα στα άλλα: «Ήταν μια καθαρή νίκη. Το 2-0 δικαιολογεί την εικόνα του παιχνιδιού. Σίγουρα η αποβολή έπαιξε ρόλο, αλλά από το πρώτο λεπτό δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη, πιέσαμε και είπα στους παίκτες να έχουν υπομονή και πως θα ερχόταν η ευκαιρία. Στο ματς με τον Άρη αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Βγάλαμε μια φοβία που δεν είναι συνυφασμένη με το DNA μας. Αποδείχτηκε ότι ήταν μια κακή παρένθεση».

 
Κόλμαν: «Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε το παιχνίδι από δύο στατικές φάσεις»

Ο Ουαλός τεχνικός του Ατρόμητου δεν ήταν κυρίως ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι Περιστεριώτες δέχθηκαν 2 γκολ από στατικές φάσεις.

Ο Κρις Κόλμαν μιλώντας στη COSMOTE TV μετά τον αγώνα του Ατρόμητου επισήμανε: «Ήμασταν εντάξει μέχρι την αποβολή, αλλά δώσαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Δεν έχει σημασία αν παίξεις καλά, αν έχεις καλή οργάνωση και τακτική. Στις στατικές φάσεις πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου. Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε το παιχνίδι ουσιαστικά από δύο στατικές φάσεις. Κάθε ήττα είναι ένα βήμα προς τα πίσω. Δουλέψαμε σκληρά. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών αλλά χάσαμε με δύο γκολ από στημένες φάσεις λόγω απώλειας της συγκέντρωσής μας».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.