Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:01 μμ
 
wm small
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 15:08

Εμπιστοσύνη στην Άρσεναλ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης για το Foxbet

Το αβαντάζ που έχει δημιουργήσει η Άρσεναλ (+5β.) από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι δεν της εξασφαλίζει απολύτως τίποτα για τη συνέχεια της αγγλικής EPL. Πρέπει κάθε αγωνιστική να αποδεικνύει πως μπορεί να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει ακόμα και σε έδρες καλών ομάδων, όπως η Μπράιτον, να διεκδικεί αποτέλεσμα. Στην προκειμένη περίπτωση προσφέρεται η ενδεχόμενη νίκη της σε τιμή μεγαλύτερη του διπλασιασμού, επομένως εντοπίζεται αξία στο ποντάρισμα.

Όλες οι πληροφορίες για τη sportingbet gr

Στο 3-1 με τη Γουέστ Χαμ, στο «Έμιρεϊτς», απέδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί ματς που της στραβώνει (βρέθηκε πίσω στο σκορ και το γύρισε σε 16 αγωνιστικά λεπτά στο 2ο ημίχρονο). Επίσης, στην Boxing Day τουλάχιστον, απέδειξε ότι μπορεί να καλύψει το κενό που άφησε στην επίθεση ο τραυματισμός του Ζεσούς, μέχρι να έρθει επιθετικός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συν τοις άλλοις, βρίσκεται σε φανταστική κατάσταση ο Όντεγκααρντ. Είχε 2 ασίστ στο λονδρέζικο ντέρμπι των Χριστουγέννων, ενώ πέρασε και πολύ παιχνίδι από τα δικά του πόδια.

Μπράιτον – Άρσεναλ: 2, στο 2.08

Με τον Ζιντσένκο, τέλος, να επανέρχεται στο rotation, η Άρσεναλ κερδίζει ένα επιθετικό μπακ που θα ευνοήσει την τακτική της από τα πλάγια. Η Μπράιτον, βέβαια, έδειξε ότι δεν επηρεάζεται από άσχημα αποτελέσματα, όπως ο αποκλεισμός στο EFL Cup από την Τσάρλτον. Εκμεταλλεύτηκε απόλυτα τα μεγάλα αμυντικά κενά της Σαουθάμπτον και πέτυχε μία από τις εύκολες νίκες της, φέτος, με 3-1 εκτός. Η Άλμπιον δημιουργεί πρωταγωνιστές και αυτό την καθιστά άξια σεβασμού από κάθε αντίπαλο.

Ο μεσοεπιθετικός Μιτόμα, για παράδειγμα, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και πρέπει να προσεχτεί από την άμυνα των Λονδρέζων. Η τιμωρία του χαφ Καϊσέδο (τον θέλουν ομάδες της EPL) και η μη ενεργοποίηση, μετά του Μουντιάλ, του παικταρά μεσοεπιθετικού Μακ Άλιστερ (τον θέλει η Άρσεναλ) αποτελούν προβλήματα στο πλάνο του Ντε Τζέρμπι. Δεν θα περάσει εύκολα στο Μπράιτον η πρωτοπόρος, αλλά λόγω απόδοσης θα ληφθεί το ρίσκο πονταρίσματος στην επικράτησή της.

 

 *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 180 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.