Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:00 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 13:41

Ποντάρισμα στους πόντους από το «ΟΑΚΑ» και... μπόμπα από την Πορτογαλία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα. Στο ποδοσφαιρικό μενού, η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί τη Μπρέντφορντ για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Λα Λίγκα συνεχίζεται με 4 αναμετρήσεις, με τη δοκιμασία της Ρεάλ στην έδρα της Βαγιαδολίδ να ξεχωρίζει.

Δείτε επίσης πως διαμορφώνεται η βαθμολογια σουπερ λιγκ 1 μετά το πέρας της 15ης αγωνιστικής!

5326. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00)

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την Εφές απέχει δύο νίκες από την οχτάδα. Εκτός φυσικά από το βαθμολογικό κίνητρο θέλει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και για το γόητρο, καθώς οι 9 συνεχόμενες ήττες από τον «αιώνιο» αντίπαλο δεν... χωνεύονται εύκολα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση και βγήκε εκτός τετράδας. Αμφίβολη προς το... όχι είναι η συμμετοχή του παιχταρά Βεζένκοφ. Τα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων κρίνονται συνήθως σε χαμηλό σκορ. Η ενδεχόμενη απουσία του Βεζένκοφ πιθανόν να «κολλήσει» επιθετικά τον Ολυμπιακό. Θα ποντάρουμε στο Under 157,5 πόντων σε απόδοση 1.95.

128. Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ (21:45)

Ντερμπάκι του Λονδίνου χωρίς μεγάλη αντιπαλότητα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από αναμετρήσεις κόντρα σε δύο άλλες Λονδρέζες. Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε 3-1 από την Άρσεναλ, ενώ η Μπρέντφορντ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Τότεναμ, αν και κέρδιζε 2-0. Σαφώς πιο πιεσμένη για βαθμούς η γηπεδούχος, η οποία απέχει μόλις έναν από την επικίνδυνη ζώνη. Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέβιντ Μόγες, έχει χάσει τη στήριξη μερίδας οπαδών, μόνο με θετικά αποτελέσματα μπορεί να την ξανακερδίσει. Παρουσιάζεται καλή ευκαιρία στην ομάδα του να πάρει ένα τρίποντο, αποδεκτός ο άσος σε απόδοση 2.10.

150. Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30)

Περνάμε στην Ισπανία. Η Βαγιαλοδίδ με όπλο την έδρα της, όπου μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, απέκτησε αέρα 6 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ρεάλ πριν από τη διακοπή έκανε δύο γκέλες και πλέον κυνηγάει την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία. Κομπλέ η αποστολή για τον Κάρλο Αντσελότι, μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους Μουντιαλικούς παίχτες του, αν και πιθανόν να μην ξεκινήσει τους Μόντριτς, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, που ενσωματώθηκαν τελευταίοι. Κανονικά διαθέσιμος είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, του οποίου η απουσία από το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού ακόμα σηκώνει συζήτηση. Θα στηρίξουμε το φαβορί και θα ποντάρουμε στο διπλό σε συνδυαστικό με το να σκοράρει ο Μπενζεμά, επιλογή που τη συναντάμε σε ενισχυμένη* στο 2.62.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 237 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.