Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:41 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 10:14

Αγρίνιο: Η «Λυκοχαβιά και άλλες ιστορίες» παρουσιάζονται αύριο Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 19:00

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 7:00 το απόγευμα, οι Εκδόσεις Κέδρος και το βιβλιοπωλείο Αγαύη, παρουσιάζουν τη συλλογή διηγημάτων του Kώστα Μπαρμπάτση, «Λυκοχαβιά και άλλες ιστορίες»

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Τσαγερία- Βιολογικό παντοπωλείο “Το Μύρτιλο”, στη Φιλελλήνων 41, στο Αγρίνιο.

Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν η Δρ. Κοινωνικής Λαογραφίας, Μαρία Αγγέλη και ο νοσοκομειακός – φαρμακοποιός Στέλιος Μερμίγκης, ο οποίος θα συντονίσει και τη συζήτηση.

Η ηθοποιός Κατερίνα Καραδήμα θα διαβάσει αποσπάσματα από τη συλλογή.

Ο Κώστας Μπαρμπάτσης γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Εδώ και πολλά χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος με ειδίκευση στην εκπαιδευτική τεχνολογία και στα πολυμεσικά τρισδιάστατα εικονικά περιβάλλοντα. Παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημιουργική γραφή» της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ. Έχει διδάξει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ από το 2004 διδάσκει Πληροφορική στο δημόσιο σχολείο. Διήγημά του έχει δημοσιευθεί στο συλλογικό έργο Κι αν τα κτίρια μιλούσαν… των εκδόσεων Κέδρος. Η συλλογή Λυκοχαβιά είναι το πρώτο του βιβλίο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 268 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 10:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.