Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 12:39

Η άμαξα της Σταχτοπούτας για φιλανθρωπικό σκοπό στο Αγρίνιο (Τρι 27 & Τετ 28/12/2022)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου αναβιώνουμε το παραμύθι της Σταχτοπούτας και δίνουμε την ευκαιρία σε ένα 15χρονο κορίτσι να ζήσει το όνειρό του.

Στην πλατεία Δημοκρατίας, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δένδρο, θα βρίσκεται για δύο ημέρες η άμαξα της Σταχτοπούτας μαζί με έναν κουμπαρά για έναν σπουδαίο σκοπό.

Συγκεντρώνουμε χρήματα για μια 15χρονη μαθήτρια από τον Δήμο Αγρινίου που πρέπει επειγόντως να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα μάτια.    

Όλοι μαζί, με αγάπη και αλληλεγγύη, στηρίζουμε την οικογένεια της 15χρονης και κάνουμε πράξη το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Την άμαξα της Σταχτοπούτας διαθέτει για το συγκεκριμένο σκοπό ο κ. Φώτης Γιγκλάς με την ελπίδα να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για την επέμβαση.

 

Διαβάστηκε 366 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.