Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:40 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 10:19

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου (Τρι 27/12/2022 15:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου ανάμεσα στους παλαίμαχους του Παναιτωλικού και των Αστυνομικών Ακαρνανίας

Πιο αναλυτικά:

Φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου διοργανώνει η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Στις 27 του Δεκέμβρη θα παίξουν μεταξύ τους οι ομάδες των παλαιμάχων του Παναιτωλικού και αυτή των αστυνομικών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου στις τρεις το μεσημέρι.  Έχουν εκδοθεί εισιτήρια  αξίας πέντε ευρώ τα οποία θα προπωλούνται όλες τις προηγούμενες ημέρες από αστυνομικούς και την ημέρα του αγώνα στην είσοδο του γηπέδου. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την υποστήριξη των οικογενειών αστυνομικών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Περιμένουμε την υποστήριξη όλων συναδέλφων και των συμπολιτών μας,  καθώς μόνο με την αλληλεγγύη και την αγάπη μεταξύ μας μπορούμε να πορευτούμε και να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τις δυσκολίες της ζωής. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη.

«Υπηρετούμε δια της φιλίας»

(Servo per Amikeco)

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 335 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 10:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.