Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:24 μμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 22:34

Χριστουγεννιάτική Έκθεση Βιβλίου στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Αγιασμό των Εγκαινίων της Χριστουγεννιάτικης Έκθεσης Βιβλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου τέλεσε το απόγευμα της Τρίτης 20ης Δεκεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Ο Σεβασμιώτατος, κατά την σύντομη ομιλία του, συνεχάρη τον Υπεύθυνο του Βιβλιοπωλείου, αρχιμ. Ιωσήφ Ζωγράφο, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μυρτιάς και τους συνεργάτες του για την προετοιμασία και την όμορφη παρουσίαση της Έκθεσης και τόνισε ότι η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων χαρακτηρίζεται από την προσφορά και την ανταλλαγή δώρων. Το βιβλίο, και ειδικά το χριστιανικό βιβλίο, αποτελεί ένα δώρο χρήσιμο, πολύτιμο και ψυχωφελές, με διάρκεια στη ζωή των ανθρώπων. Η αγορά ενός δώρου όμως αποκτά επιπλέον αξία, όταν με τα έσοδά της ενισχύεται το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας και προσφέρεται αγάπη σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε αυτή η Έκθεση να καθιερωθεί, να γίνει ένας θεσμός και από του χρόνου να εμπλουτισθεί με περισσότερα αντικείμενα, ώστε να προσελκύσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των ανθρώπων.

Την Έκθεση διοργανώνει το Βιβλιοπωλείο ΦΑΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και θα λειτουργήσει μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 καθημερινά, κατά τις ώρες 09:00’ – 14:00’ και 17:00’ – 20:00’.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο   https://photos.app.goo.gl/fiEj1K4vwiPjsnHg6

Διαβάστηκε 270 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.