Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:58 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 18:52

Ξεκίνησε η λειτουργία τμήματος ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου για ΑΜΕΑ την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022.

Η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι επιτέλους την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, έγινε η πρώτη προπόνηση του τμήματος ιστιοπλοΐας για ΑΜΕΑ του ΝΟΜεσολογγίου στη θάλασσα. Μετά από τα θεωρητικά μαθήματα που προηγηθήκαν, ήρθε η ώρα ένα από τα δύο σκάφη που διαθέτει ο ΝΟΜεσολογγίου να πέσει στη θάλασσα. Κυβερνήτης στο σκάφος ήταν ο Βασίλης Χριστοφόρου, πρόεδρος της επιτροπής ΑΜΕΑ της Ε.Ι.Ο και ιστιοπλόος με παγκόσμιες διακρίσεις (δεύτερος στο παγκόσμιο ΑΜΕΑ τον Νοέμβριο στο ΟΜΑΝ), με πλήρωμα τον αθλητή μας Γιάννη Σταύρου.

Την ίδια ώρα έκαναν προπόνηση και τα παιδιά του optimist, τα οποία είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, να συνομιλήσουν μαζί του και στη συνέχεια βοήθησαν με ενθουσιασμό.

Τα τμήματα ιστιοπλοΐας τριγώνου με σκάφη optimist για παιδιά από 7 ετών και για ΑΜΕΑ κάνουν προπονήσεις κάθε ΣΚ όλο το χρόνο!! Όποιος θέλει να δοκιμάσει και να γνωρίσει το συναρπαστικό άθλημα της ιστιοπλοΐας μπορεί να μας επισκεφτεί στη βάση μας, στη Μαρίνα Μεσολογγίου ή να επικοινωνήσει μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το πρόγραμμα Ιστιοπλοΐας για ΑΜΕΑ της Ε.Ι.Ο ‘‘BLUE MEDITERRANEO‘‘, στο οποίο συμμετέχουμε είναι δωρεάν και υποστηρίζεται από το ίδρυμα TERZO PILASTRO INTERNAZIONALE. Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ για την χορηγία βοηθητικού εξοπλισμού ( Σωσίβια, VHF, σημαδούρες κτλ) που μας είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του τμήματος.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2023.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.