Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:04 πμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 15:13

Αγρίνιο: Το 1ο τουρνουά βόλεϊ Παγκορασίδων – Οι βραβεύσεις (video + εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα Κυριακή 18/12/22 στο κλειστό της αερογέφυρας το το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ Παγκορασίδων 

Ο Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. συνδιοργάνωσε με τον Δήμο Αγρινίου το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ Παγκορασίδων στο πλαίσιο του οποίου μαζί με την ομάδα του Αγρινίου θα συμμετέχουν και οι ομάδες ΑΓΟ Λιακατάς Αιτωλικού, Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, Ελπίδες Λευκάδας, ΛΕΩΝ Μεσολογγίου, ενώ επίσημη προσκεκλημένη είναι η Αθανασία Τοτσίδου, μέλος της εθνικής ομάδας πετοσφαίρισης!

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες σε ανθρώπους του αθλητισμού για την προσφορά τους τόσο στο άθλημα της πετοσφαίρισης όσο και στον αθλητισμό γενικότερα.

Η αθλητική αυτή δραστηριότητα διοργανώνεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ενώ στόχος είναι να γίνει θεσμός και κάθε χρονιά να συμμετέχουν όλο και περισσότερες ομάδες από περισσότερες περιοχές.

Στο πλαίσιο του τουρνουά βραβεύτηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης για την προαγωγή και την πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό, ο Πρόεδρος του Γ.Φ.Σ.Σ Παναιτωλικού Παναγιώτης Στεργίου για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στον Γ.Φ.Σ. του Παναιτωλικού, η Αθανασία Τοτσίδου για την προσφορά της στο Ελληνικό βόλεϊ, η Αγρινιώτισσα Δήμητρα Γαλήνα για την προσφορά της στο Ελληνικό βόλεϊ, η Στάλω Νικολάου για την προσφορά της στο τμήμα βόλεϊ του Γ.Φ.Σ. του Παναιτωλικού, η Ιωάννα Καλαμπούλκα για την προσφορά της στο Ελληνικό βόλεϊ και η Αφροδίτη Περιβόλα για την προσφορά της στο Γ.Φ.Σ. του Παναιτωλικού.   

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 326 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 15:21
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.