Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:09 μμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 15:43

Με 602 αθλητές ξεκίνησε το Κύπελλο Ελλάδος Μουάιτάι 2022 και όλα είναι έτοιμα για την διεκδίκηση της ζώνης της WMC

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι αγώνες διεξάγονται σήμερα και αύριο στο κλειστό Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος»  

Με πολύ δυνατούς αγώνες, μεγάλο συναγωνισμό, εντυπωσιακό θέαμα και την συμμετοχή 602 αθλητών και αθλητριών, ξεκίνησαν από σήμερα (17/12) το πρωί, οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος Μουάιτάι 2022 και οι αγώνες εμπειρίας. Διοργάνωση που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου “Γ. Στεφανόπουλος” και η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή (18/12).

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ) ταυτόχρονα με τους αγώνες του Κυπέλλου απόψε Σάββατο (17/12) στις 20:00 θα διοργανώσει τους αγώνες για την διεκδίκηση της ζώνης Super 4 που βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και λίγες ημέρες.

Η ΠΟΜ πήρε τα δικαιώματα για την διεκδίκηση του τίτλου στην Ελλάδα, από την Παγκόσμια Επαγγελματική Ομοσπονδία Μουάιτάι WMC. Διεθνής τίτλος τον οποίο θα διεκδικήσουν 4 πρωταθλητές, ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Κουεβέντο Τάπια, ο Ιταλός Άντζελο Μπεμαρντόνι, ο Κύπριος Χρήστος Ευγενίου και φυσικά ο Έλληνας πρωταθλητής Δήμος Ασημακόπουλος.

Χθες Παρασκευή (16/12) το προγραμμα περιλάμβανε την ζύγιση των αθλητών και Σεμινάρια και αναβαθμίσεις Εκπαιδευτών.

muaythai.dt.23.221217.f1

 

Διαβάστηκε 228 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.