Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:34 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 17:38

Καμίνσκι: Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού θέλει και την Ατλέτικο Μαδρίτης, λένε στην Ισπανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μόλις λίγα 24ωρα αφότου ανακοινώθηκε η αγορά του Παναιτωλικού ισπανικό οικονομικό Μέσο επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Μάτσιεκ Καμίνσκι για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στις 8 Δεκεμβρίου ο Παναιτωλικός ως οργανισμός και το ελληνικό ποδόσφαιρο βίωναν μια ιστορική ημέρα, καθώς οριστικοποιούνταν η αγορά της ομάδας του Αγρινίου από τον Αμερικανό επιχειρηματία Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Σήμερα (15/12), το ισπανικό οικονομικό Μέσο, vozpopuli αναφέρει -επικαλούμενο αποκλειστικές του πληροφορίες- ότι ο ισχυρός άνδρας ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά της Ατλέτικο Μαδρίτης, της μεγαλύτερης ισπανικής ομάδας στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, ένας μεσάζων για λογαριασμό του επιχειρηματικού ομίλου του Καμίνσκι φέρεται να έχει κάνει ήδη προσεγγίσει τον μεγαλομέτοχο των «ροχιμπλάνκος» Μινγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν.

Τα εμπλεκόμενα μέρη σχεδιάζουν μια συνάντηση ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας και να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, στις οποίες πιθανόν να εμπλακούν και άλλοι επενδυτές. Ο Αμερικανο-πολωνός, εξετάζει το ενδεχόμενο είτε να αγοράσει μετοχές του ισπανικού συλλόγου.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 204 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.