Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:52 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 11:51

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Ωδήν Επικίνιον" με την Βυζαντινή Χορωδία "Η Αγία Σκέπη" στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στις Φυτείες Ξηρομέρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
"Ωδήν Επινίκιον" με την Βυζαντινή Χορωδία "Αγία Σκέπη"
 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η εκδήλωση "Ωδήν Επικίνιον" της πρότασης "Βυζαντινό Αναλόγιο" που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Τμήμα Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
 
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στις Φυτείες Δήμου Ξηρομέρου και διοργανώθηκε από την ΧΟΡΩΔΙΑ "Η Αγία Σκέπη" ενώ συμμετείχε και η χορωδία του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Ακαρνανικό Φως υπό τη διεύθυνση της κ. Χρυσούλας Τασολάμπρου. Επίσης συμμετείχαν οι μουσικοί Χρήστος Ζήσης και Γιώργος Λιούλιος.
 
Από τον Δήμο Ξηρομέρου παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Γερόλυμος και κ. Μάντζαρης, καθώς και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Φλωρόπουλος. 
 
Ο προϊστάμενος του ναού π. Γεώργιος Φλώρος μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ.κ. Δαμασκηνού και μίλησε για το επίκαιρο θέμα της εορτής των Χριστουγέννων.
Διαβάστηκε 1219 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 13:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.