Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  2:35 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 11:12

Tae Kwon Do: Οι αθλητές του Α.Σ. Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας κράτησαν ψηλά την ελληνική σημαία στη Σόφια (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Σόφια της Βουλγαρίας βρέθηκε αυτή την φορά ο «Τίτορμος» συμμετέχοντας στο Διεθνές Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΌ “12th HEREYA” με την συμμετοχή 950 αθλητών από επτά χώρες.

Οι αθλητές του Αγρινίου αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Α’ class, σε επίπεδο ηλικίας και επίπεδο δυσκολίας . Με 11 αθλητές κατάφερε να κερδίσει 3 Μετάλλια και 4 5ες θέσεις.

Χρυσό μετάλλιο: ΜΥΡΙΣΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ασημένιο μετάλλιο: ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΏΤΑ
Χάλκινο μετάλλιο: ΛΙΆΠΗΣ ΒΑΣΊΛΗΣ

Στην 5η θέση, μια ανάσα πριν τα μετάλλια έμειναν οι ΜΠΑΛΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, ΧΟΡΟΖΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΚΑΛΤΣΗ ΣΟΦΙΑ και ΜΥΡΙΣΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ.

«Πολλά Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας καθώς και σε όλους τους συνοδούς και γονείς των αθλητών μας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μεγάλη εταιρεία του νομού μας “ALUXAL ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ” για την συνεχόμενη στήριξη των αποστολών μας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Το Δ.Σ., οι αθλητές και ο δάσκαλος ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 239 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.