Δευτέρα, 10η Ιουνίου 2024  5:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 17:19

Αγρίνιο: Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 3οι Παιδικοί Αγώνες Στίβου «RUN & SMILE»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Μαΐου οι 3οι Παιδικοί Αγώνες Στίβου  «Run & Smile» . Εκατοντάδες μικροί αθλητές πλημμύρισαν το στίβο του ΔΑΚ Αγρινίου « Μιχάλης Κούσης» και αγωνίστηκαν με χαρά αναδεικνύοντας  το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και προπαντός το μεγαλείο του αθλητισμού αφού οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στο Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική νόσο ΄΄ΦΛΟΓΑ΄΄.

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρίνιου. Παράλληλα με τους αγώνες ο ΓΑΣ Αγρινίου βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, τους προπονητές τους και τους χορηγούς των αγώνων .

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας , κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου , κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Διαβάστηκε 330 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.