Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 19:53

Κατάθεση στεφάνου στην μνήμη των πεσόντων ηρώων αγωνιστών του Μεσολογγίου απο τον Σπήλιο Λιβανό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός κατέθεσε σήμερα, ημέρα επετείου της ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου, στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων ηρώων αγωνιστών του Μεσολογγίου στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής σε συνεργασία με τη Διεθνή Αδελφότητα Απογόνων Εξοδιτών, τη Διεθνή Ακαδημία της Ελευθερίας και το Πνευματικό Κέντρο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Ο κ. Λιβανός δήλωσε:

"Τιμούμε σήμερα τους "Ελεύθερους Πολιορκημένους" του ηρωικού Μεσολογγίου.
Η τραγικότητα της κορυφαίας αυτής στιγμής της Ελληνικής Επανάστασης, που ζωντάνεψε έντονα στη μνήμη μας τις προηγούμενες εβδομάδες από την φρίκη που βίωσαν οι ομογενείς μας στη μαρτυρική Μαριούπολη, άνοιξε τον δρόμο προς την ελευθερία και τη λύτρωση της πατρίδας μας.

Η απαράμιλλη γενναιότητα και το σθένος των υπερασπιστών της Ιεράς Πόλεως μας αποτελούν για όλους εμάς σπουδαία παρακαταθήκη που μας υπενθυμίζει διαρκώς το χρέος μας να υπερασπιζόμαστε την ελευθερία και να αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία."

Διαβάστηκε 128 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 19:56
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.