Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 18:49

Βορίδης: «Εξετάζεται υποχρεωτικός εμβολιασμός και στο Δημόσιο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τους υπαλλήλους υπηρεσιών «πρώτης γραμμής» σε καθημερινή επαφή με πολίτες

«Παράθυρο» για την επέκταση του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στο δημόσιο μετά το Σεπτέμβριο, συγκεκριμένα στους υπαλλήλους υπηρεσιών «πρώτης γραμμής» σε καθημερινή επαφή με πολίτες, άφησε ανοιχτό μέσω του ΣΚΑΪ ο Μάκης Βορίδης. «Το κριτήριο που θα κρίνουν οι ειδικοί μετά το Σεπτέμβριο σε υπηρεσίες του δημοσίου, το κριτήριο για εμβολιασμό, είναι το θέμα της επαφής και της διακινδύνευσης από την επαφή αυτή. Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει την επέκταση ενός τέτοιου μέτρου πχ σε συγκεκριμένα σημεία οπού υπάρχει επαφή με παρά πολλούς ανθρώπους και υπάρχει καθημερινή συνεχής και τακτική επικοινωνία, ευρύτερα αυτό που θα λέγαμε front desk» ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών.

«Και στο δημόσιο πρέπει και θέλουμε να γυρίσουμε σε κανονικότητα λειτουργιάς αξιοποιώντας την τηλεργασία οπού χρειάζεται, αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία η παροχή υπηρεσίας να επανέλθει σε επίπεδα κανονικής λειτουργίας.  Είναι κάτι που προφανώς θα αξιολογηθεί» εξήγησε ο υπουργός.

Σε ό,τι αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον ιδιωτικό τομέα, μίλησε για κλάδους με πολύ μεγάλη επαφή με ανθρώπους, άρα μεγάλο συγχρωτισμό, όπως η εστίαση και κομμάτια του λιανικού εμπορίου.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 624 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.