Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 17:15

Οι πιο αμήχανες στιγμές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης - Τι να κάνετε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σχεδόν σε όλους έχει συμβεί να βρεθούν σε μία άβολη στιγμή στο σεξ και το πιο σημαντικό είναι να ξέρετε πώς να τις χειριστείτε.

Γιατί σίγουρα δεν αξίζει να χαλάσει η στιγμή ή η σχέση από κάτι, που, τελικά, είναι πιο συχνό από ό,τι νομίζουμε και μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή σε όλους.

Τελειώνει αμέσως

Υπάρχουν άνδρες (πιο συχνά) και γυναίκες, που έρχονται πολύ γρήγορα σε οργασμό. Είναι σίγουρα παράξενο και προκαλεί ντροπή και ενοχές. Οι ειδικοί, ωστόσο, λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να ζητάς από τον/τη σύντροφό σου να σε βοηθήσει να τελειώσεις κι εσύ. Δεν ωφελεί να μείνεις ανικανοποίητη/ος.

Το λάθος εσώρουχο

Από τις πιο ενοχλητικές στιγμές. Η επιθυμία χτυπάει κόκκινο κι όταν η κατάσταση προχωράει, θυμάσαι ότι όχι μόνο δεν είναι σέξι το εσώρουχο που φοράς, αλλά μοιάζει με τις βράκες της γιαγιάς. Ψυχραιμία. Δύο είναι οι τρόποι να το αντιμετωπίσεις. Ο ένας είναι το σωτήριο χιούμορ και ο άλλος είναι το… εξαφανίσεις στο μπάνιο και να επιστρέψεις για τη συνέχεια.

Έχει τον ατέλειωτο

Κάποιοι λατρεύουν το αργό σεξ. Παίρνουν τον χρόνο τους και απολαμβάνουν τις στιγμές, εξερευνώντας με το πάσο τους τις πιο κρυφές γωνίες στο σώμα του ερωτικού τους παρτενέρ. Άλλοι, όμως, τελειώνουν “στην ώρα τους” και παρακολουθούν τον άλλο σχεδόν αμέτοχοι από ένα σημείο και μετά. Ζήτα από τον/τη σύντροφό σου να αλλάξετε στάση ή να κάνετε κάτι άλλο, πιο πικάντικο, για να επιταχύνεις τη διαδικασία.

Ο κόλπος βγάζει ήχους

Όποια γυναίκα δεν το έχει νιώσει, δεν ξέρει τι πάει να πει ντροπή στο σεξ. Την ώρα της διείσδυσης ο κόλπος απελευθερώνει τον αέρα, που εγκλωβίζεται μέσα στο αιδοίο και κάνει ήχο – πρόκειται για το λεγόμενο queefing. Είναι σύνηθες και φυσιολογικό. Απλά συνεχίστε ό,τι κάνετε.

Κάποιος αερίζεται

Σίγουρα είναι μια δυσάρεστη στιγμή, αλλά πρόκειται για μια φυσιολογική λειτουργία, που, τι να κάνουμε;, μπορεί να συμβεί. Μόνο με αυτοσαρκασμό προσπερνιέται η αμηχανία. Βοηθάει να ανάψετε κι ένα κερί για να πάρει τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές, βέβαια.

Θέλει να κοιμηθείτε μαζί μετά, αλλά εσύ όχι

Ένα καλό σεξ μπορεί πολλές φορές να συνεχιστεί με έναν ύπνο αγκαλιά. Αλλά μόνο αν το θέλουν και οι δύο. Η λύση; Παραδέχεσαι ότι είσαι κουρασμένος/η και επιφυλάσσεσαι για την επόμενη φορά.

Επείγουσα ανάγκη για τουαλέτα

Την ώρα του πάθους εσύ θέλεις να ουρήσεις και φοβάσαι ότι, αν δεν πας τουαλέτα άμεσα, θα τα κάνεις πάνω… σας. Από τη ζωή βγαλμένο. Πες όχι στο golden shower και τρέχα στο μπάνιο. Μετά συνεχίζεις κανονικά.

Δεν υπάρχει ερεθισμός

Ό,τι κι αν γίνεται, κάποιος δεν ανταποκρίνεται και ο ερεθισμός και η έξαψη καθυστερούν. Κατανόηση και υπομονή είναι τα κλειδιά. Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται κι άλλες φορές, απευθυνθείτε σε έναν ειδικό σεξουαλικής υγείας.

Τα μυστικά της γυναικείας ανατομίας

Είναι σέξι και πρόθυμος να σας χαρίσει ανεπανάληπτες καυτές στιγμές. Όμως δεν τα πάει πολύ καλά με τη γυναικεία ανατομία. Επειδή αυτό μπορεί να σας ξενερώσει, μια καλή ιδέα είναι να τον βοηθήσετε, κατευθύνοντάς τον εκεί, που θέλετε να σας αγγίξει. Εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας, ερωτικής διάθεσης και… μπίνγκο.

Μίλα μου βρώμικα

Την ώρα του σεξ το dirty talk είναι σέξι και διεγείρει τις αισθήσεις. Το θέμα είναι ότι μετά μπορεί να νιώσεις πως δεν ήσουν “καθώς πρέπει” και να ανησυχείς για την εντύπωση που μπορεί να έδωσες. Ωστόσο δεν μετανιώνουμε για όσα λέμε ή κάνουμε στη διάρκεια του σεξ. Αν, παρόλα αυτά, θέλεις να το κουβεντιάσεις, κάνε το με χιουμοριστική διάθεση.

pronews.gr

Διαβάστηκε 1298 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 11:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.