Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 18:11

Πως μπορείς να καταλάβεις ότι μια γυναίκα δεν είναι ερωτευμένη μαζί του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές το ερώτημα μπαίνει διαφορετικά, δηλαδή... «πως μπορείς να καταλάβεις ότι ένας άνδρας δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου». Αυτή την φορά όμως θα δώσουμε την απάντηση και στους άνδρες. Πως να καταλάβουμε λοιπόν ότι μια γυναίκα δεν είναι ερωτευμένη μαζί μας; 

«Από τα μάτια… “Τhe eyes, Chico, they never lie”. Σωστός ο Scarface. Ολόσωστος. Ό,τι και αν λέει, ό,τι και αν κάνει μια γυναίκα για να δείξει ή να κρύψει τον έρωτα της, τα μάτια θα την προδώσουν. Είτε στην αρχή, είτε στο τέλος του έρωτα, το μόνο που δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει για να… θολώσει τα νερά είναι τα μάτια. Εκεί ξεχωρίζεις το αληθινό, από το ψεύτικο, το πραγματικό, από αυτό που ίσως να θέλει να σου κρύψει… Κι αυτό διαβάζεται και ανάποδα.

Στα μάτια της καταλαβαίνεις αν είναι ερωτευμένη με άλλον. Και δεν ακούς πια τίποτα. Ούτε λέξη. Δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι άλλο… Τα μάτια της γυναίκας είναι το τελευταίο οχυρό του άντρα. Το τελευταίο μέσο προστασίας των αντρών. Αν οι γυναίκες καταφέρουν να ελέγξουν τα μάτια τους, τη ματιά τους, τον τρόπο που κοιτάζουν, κλάφτα Χαράλαμπε… Και Κώστα… Και Νίκο… Και, και, και… Κορίτσια, προπονηθείτε… Προπονηθείτε να κρύβετε συναισθήματα στα μάτια σας… Και θα κατακτήσετε τον κόσμο. Ό,τι έχει απομείνει…»

pronews.gr

Διαβάστηκε 5106 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.