Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2025 18:36

«Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ: 276 υποψήφιοι προωθούνται για άμεση πρόσληψη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περισσότεροι από 6.000 πολίτες επισκέφθηκαν την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2025 στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 89ης ΔΕΘ. Με 6.449 επισκέπτες και πάνω από 2.500 προεγγραφές, η διοργάνωση καταγράφει μία από τις μεγαλύτερες συμμετοχές του θεσμού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από τις 100 συμμετέχουσες επιχειρήσεις, 276 υποψήφιοι προωθούνται για άμεση πρόσληψη, ενώ 921 προτείνονται για δεύτερη συνέντευξη, αντανακλώντας την υψηλή ζήτηση για εργασία και αναβάθμιση δεξιοτήτων.

Η πλειοψηφία των επιχειρήσεων ανέφεραν σημαντική άνοδο στην ποιότητα των βιογραφικών σημειωμάτων, καθώς και μεγαλύτερη συμμετοχή νέων σε ηλικία υποψηφίων, συγκριτικά με προηγούμενες διοργανώσεις.

Οι «Ημέρες Καριέρας» επιβεβαιώνουν τον στρατηγικό ρόλο της ΔΥΠΑ ως γέφυρα μεταξύ των δεξιοτήτων των υποψηφίων και των πραγματικών αναγκών της αγοράς εργασίας, ενισχύοντας παράλληλα την απασχόληση και υποστηρίζοντας νέους και γυναίκες σε όλη τη χώρα.

Η ΔΥΠΑ συνεχίζει να διευρύνει τις δράσεις της στην κατάρτιση και επανακατάρτιση, ενισχύοντας το ανθρώπινο δυναμικό και ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 112 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.