Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Μαϊος 2025 12:54

Αγρίνιο: Τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας. Στη σημασία της ημέρας αναφέρθηκε με ομιλία ο κ. Δημοσθένης Σιδηρόπουλος, Σύμβουλο Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο «Μικρασιατών και Ποντίων Προσφύγων» από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον Βουλευτή Μ.Ζαμπάρα, τον πρ. ΔΣΑγρινίου Κ.Ζώη, τον εντεταλμένο ΠΔΕ Κ. Δαουτίδη, τον πρόεδρο της Κ. Αγίου Κωνσταντίνου Γιώργο Σταύρου, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κ.Πιστιόλα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Δ. Γαλαζούλα, τον Δ/τη  ΠΥ Θ. Αποστόλου, τον πρ. του  Συλλόγου Ποντίων Αιτ/νιας «Δ. Ψαθάς» Μαρνέζο, την πρ. του Συλλόγου   Μικρασιατών προσφύγων Ν. Αιτ/νιας Α. Γκούρλια, εκπρ. ΝΙΚΗ Β.Μαλεσιάδα, εκπρ. Επιμελητηρίου Κ.Κιτσοπάνο, ο πρ. ΣΕΕΔΑ Σ.Κωστίκογλου, του Συλλόγου Παλαίμαχων ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και άλλων συλλόγων και φορέων.

Το απόγευμα  στις 19:00 4ος Αγώνας δρόμου 5 km αφιερωμένος στη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Διοργάνωση: Σύλλογος Ποντίων Ν. Αιτωλ/νίας «Δημήτρης Ψαθάς» και Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου

Εκκίνηση :Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου

Διαβάστηκε 101 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.