Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  10:17 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 12:36

Σε εξέλιξη τα γυρίσματα της ταινίας "EVIL PRESENCE 3" του Γιώργου Μπαϊρακτάρη στο Αγρίνιο - Στο Youtube το "EVIL PRESENCE 2"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα γυρίσματα της ταινίας "Evil Presence 3"  των αδελφών Γιώργου και Ανδρέα Μπαϊρακτάρη στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου με τους παλιούς αλλά και νέους χαρακτήρες.

Το Αγρινιώτικο σινεφιλ κοινό χειροκρότησε θερμά την ταινία "Evil Presence 2" των αδελφών Γιώργου και Ανδρέα Μπαϊρακτάρη που προβλήθηκε στο ΕΛΛΗΝΙΣ (15/9/2022) και στο ΑΝΕΣΙΣ (2/12/2022).

Ωστόσο το ενδιαφέρων του κοινού για την δουλειά αυτή, τους έδωσε το ερέθισμα για την δημιουργία και νέας ταινίας ως συνέχεια της προηγούμενης με τον τίτλο "Evil Presence 3".

EVIL PRESENCE 3 FOTO 1

EVIL PRESENCE 3 FOTO 2

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και πολλοί πολλοί από τους βασικούς χαρακτήρες επιστρέφουν, όμως υπάρχουν πολλοί νέοι χαρακτήρες (κάποιοι φαίνονται στο τρέιλερ) και ακούγονται πολλά δυνατά ονόματα της πόλης μας που θα τους ενσαρκώσουν. Περισσότερα σε επόμενο άρθρο.

Έχουμε στη διαθεσή μας το 1ο τρεϊλερ για την ταινία "Evil Presence 3"

 

 

Διαβάστηκε 1681 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 02:57
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr