Δευτέρα, 3η Ιουνίου 2024  3:13 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 14:42

Παναιτωλικός: Ο Γιάννης Πετράκης στον πάγκο της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
 
Η θετική διάθεση και και των δύο πλευρών εκφράστηκε στη συμφωνία που επιτεύχθηκε και  η οποία έγινε γνωστή από την πλευρά της ΠΑΕ.

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση: 

Ο Γιάννης Πετράκης θα συνεχίσει να κρατάει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Παναιτωλικού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η επιτυχημένη συνεργασία που άρχισε τον περασμένο Οκτώβριο, επεκτάθηκε με την υπογραφή νέου συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2025.

Τι είχε πει σε συνέντευξη ο προπονητής

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναιτωλικό είχε εκφράσει ο προπονητής σε πρόσφατη συνέντευξή του στο agriniara.gr.

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε για πολλά διαφορετικά σημεία της μακράς ποδοσφαιρικής του διαδρομής έως σήμερα, τα όσα πέτυχε με τις ομάδες στις οποίες έχει αναλάβει ως προπονητής, τις μεγάλες επιτυχίες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το πέρασμα από τον πάγκο του ΟΦΗ, τη βράβευσή του ως καλύτερου προπονητή της Super League από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και άλλα πολλά…

Επί προσωπικού, αποκάλυψε ότι στην καριέρα του ήθελε πάντα να έχει ο ίδιος την ευθύνη και κάποιες φορές προτιμούσε να είναι «πρώτος στο χωριό» παρά «δεύτερος στην πόλη». Επίσης ερωτήθηκε για το γεγονός ότι προέρχεται από «ποδοσφαιρική» οικογένεια και ανέφερε ότι αν βρεθεί αντιμέτωπος με τον γιο του Γιώργο, ο οποίος είναι επίσης προπονητής σε υψηλό επίπεδο, «θα φάνε τα μουστάκια τους», όπως λένε στην Κρήτη!

Δείτε το video:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 291 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.