Δευτέρα, 3η Ιουνίου 2024  3:31 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 18:09

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» συγχαίρει τη «Διέξοδο» για τη διεθνή διάκριση του Μουσείου Άλατος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», με ανακοίνωση τους, εκφράζουν τα ολόθερμα συγχαρητήριά τους στον ιδρυτή του Κέντρου Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» κ. Νίκο Κορδόση, στη Διευθύντρια του Μουσείου Άλατος κα Δέσποινα Κανελλή και στους συνεργάτες τους.

Τα συγχαρητήρια αφορούν στην διεθνή διάκριση που απέσπασε το Μουσείο Άλατος Μεσολογγίου με το βραβείο ΕΜΥΑ 2024 στην Πορτογαλία.

Στο πλαίσιο ανάδειξης του Μουσείου της Χρονιάς 2024, το European Museum Forum που υπάγεται στο Συμβούλιο της Ευρώπης απένειμε το βραβείο Portimao στο Μουσείο Άλατος Μεσολογγίου.

«Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν το δημιουργικό τους έργο που προάγει τον πολιτισμό του τόπου μας και κατ΄επέκταση της χώρας μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 235 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.