Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  7:37 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 23:35

Ταεκβοντό: Χρυσό μετάλλιο για την Αγρινιώτισσα Νίκη Γιαννιώτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα λυκείων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πόλη των Σερρών διεξήχθη το σχολικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για τους μαθητές/τριες Λυκείων στις 15-16 Μαίου 2024  με την συμμετοχή 520 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Οι τρεις αθλητές του «Τίτορμου» Αιτωλοακαρνανίας  ταξίδεψαν με τον προπονητή τους Χρήστο Γιαννιώτη και πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις κατάφεραν να κατακτήσουν ένα Χρυσό Μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές Αλκιβιάδης Αγρογιάννης ( μαθητής της Γ` Λυκείου)  και Δημήτρης Νταλαπέρας ( Α` Λυκείου) κάνοντας μεγάλη προσπάθεια, σε κατηγορίες των 30 ατόμων, με δυνατούς αντιπάλους δεν  κατάφεραν να φτάσουν στα μετάλλια. Η μαθήτρια της Α` Λυκείου Νίκη Γιαννιώτη μετά από πέντε δυνατούς αγώνες και με απόλυτη επικράτηση σε κάθε έναν από αυτούς, χωρίς να ηττηθεί σε κανένα γύρο, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της κατηγορίας της και να κατακτήσει την 1η θέση και το χρυσό Μετάλλιο.

Με την επιτυχία της αυτή η Νίκη εξασφάλισε και την επιδότηση σε μόρια που θα την βοηθήσουν στην εισαγωγή της στο πανεπιστήμιο της επιλογής της στις Πανελλαδικές εξετάσεις στην Γ` Λυκείου.

«Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα Τιτορμάκια μας για την μεγάλη τους προσπάθεια μιας και από καλοί μαθητές πρέπει να είναι και καλοί αθλητές σε επίπεδο Πρωταθλητισμού, πράγμα το οποίο όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο και επίπονο είναι», αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωση.

Δείτε φωτογραφίες:

agrinionews.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Διαβάστηκε 283 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.