Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  10:32 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 23:27

Στην Πάτρα φέρνει ο Φαρμάκης θεματικό συνέδριο της ΕΝΠΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συζήτηση με Λιβάνιο για τα θεσμικά, θεματικό τραπέζι για τα αγροτικά με συμμετοχή Κουτσουπιά

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) μετά από αρκετά χρόνια στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η συνεδρίαση, που θα έχει το χαρακτήρα θεματικού συνεδρίου θα γίνει στην Πάτρα και προγραμματίζεται για το διήμερο 22 και 23 Μαΐου.

Ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, ως οικοδεσπότης, θα υποδεχθεί τους συναδέλφους του Περιφερειάρχες, αλλά και την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το πρόγραμμα δεν έχει οριστικοποιηθεί επισήμως, αλλά ακόμη κι αν προεκλογικές υποχρεώσεις ενόψει ευρωεκλογών δεν επιτρέψουν την παρουσία της Υπουργού Νίκης Κεραμέως, σίγουρα στην Πάτρα θα βρεθεί ο αρμόδιος για την αυτοδιοίκηση Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, καθώς προγραμματίζεται την Τετάρτη 22/5 να συμμετέχει σε θεματικό τραπέζι τη θεσμική θωράκιση των Περιφερειών, όπου ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ως πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της ΕΝΠΕ θα παρουσιάσει τις θέσεις των Περιφερειαρχών της χώρας για το θέμα.

Για την Πέμπτη 23/5 προγραμματίζεται θεματικό τραπέζι για την Αγροτική Ανάπτυξη, πιθανότητα παρουσία του αρμοδίου Υπουργού Λ. Αυγενάκη, στο οποίο θα συμμετάσχουν και πρόεδροι συνεταιρισμών από την Αχαΐα, την Ηλείας και την Αιτωλοακαρνανία, μεταξύ των οποίων και πρόεδρος της «Ένωσης Αγρινίου» Θωμάς Κουτσουπιάς.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 243 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.