Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  12:32 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 18:51

Προαγωγές Αγρινιωτών από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο γνωστός συντοπίτης μας δικηγόρος κ. Ανδρέας Τσώκος μας ενημέρωσε για τις επάξιες προαγωγές και την καταξίωση των τέκνων του Αγρινίου και της περιοχής μας από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Το τελευταίο πρόσφατα προήγαγε σε Αρεοπαγίτη την Αγρινιώτισα εξαίρετη δικαστική λειτουργό κ. Μαρία Τατσέλου.

Ομοίως σε Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, τους εξαίρετους εισαγγελικούς λειτουργούς, ήτοι τον Αγρινιώτη κ. Κωνσταντίνο Σοφουλάκη, μέχρι τούδε Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, καθώς και τον κ Ευάγγελο Μπακέλα, τέκνο του Μενιδίου Αμφιλοχίας της και πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Τέλος σε Πρόεδρο Εφετών την καταξιωμένη στο δικαστικό χώρο Αγρινιώτισσα κ. Αικατερίνη Ντελή, κόρη της μακαριστής εκπαιδευτικού και Διευθύντριας του Ειδικού Σχολείου Αγρινίου Βασιλικής Ντελή και του μακαριστού πατρός της Χρήστου Ντελή γνωστού σε όλους τους Αγρινιώτες υπαλλήλου του ΟΤΕ.

«Όλοι οι Αγρινιώτες αλλά και εμείς της Αθήνας εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για την επάξια καταξίωση τους και προαγωγή τους, ευχόμενοι σε ανώτερα και πλούσια καρποφορία στην αποστολή τους και στο ιερό και ευαίσθητο για την κοινωνία μας και την πατρίδα μας έργο που επιτελούν, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους», σημειώνει ο κ. Τσώκος.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 273 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.