Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  7:23 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 12:52

Δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σχετικά με τη δραστηριότητα του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Τη Δευτέρα 13-05-2024

  • Αποδεχτήκαμε το αίτημα της Νέας Αριστεράς και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. μας συναντήθηκε στα γραφεία μας με αντίστοιχη δική τους. Στη συνάντηση και συζήτηση θέσαμε θέματα αιχμής που η εφαρμοζόμενη πολιτική έχει εργαλειοποιήσει με στόχο να μας οδηγήσει σε έξοδο από την αγορά.

Στη συνέχεια

  • Το Δ.Σ. μας στην τακτική του συνεδρίαση συζήτησε και πήρε αποφάσεις – σύμφωνα με τις κατευθύνσεις και δεσμεύσεις των Γενικών Συνελεύσεων μας – για θέματα αγοράς, επικαιρότητας, οργανωτικής και λειτουργικής αναβάθμισης κ.α.

Επιγραμματικά και ενδεικτικά σε αυτά τα πλαίσια πάρθηκαν αποφάσεις και καθορίστηκαν ενέργειες για:

Α) Τον ερχομό και λειτουργία επιχειρήσεων εξωαγρινιώτικων και εξωελλαδίτικων συμφερόντων.

Β) Την νοσηρή υφιστάμενη λειτουργία καταστημάτων Super Market και εμπορικού καταστήματος.

Γ) Την καταγγελία της συνεχιζόμενης εγκληματικής δράσης του Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό και το χαιρετισμό και στήριξη κάθε κινητοποίησης σε ολόκληρη τη γη ενάντια: στη φασιστική κτηνωδία των σιωνιστών και την εθνοκάθαρση που συντελούν στην Παλαιστίνη.

Δ) Την έκφραση της αποδοκιμασίας και αποστροφής σχετικά με την απόφαση της τουρκικής ηγεσίας να μετατρέψει σε τζαμί τον βυζαντινό ναό της Μονής της Χώρας (Εκκλησία Αγ. Σωτήρος) στην Κωνσταντινούπολη προσβάλλοντας, προκαλώντας και χλευάζοντας τις θρησκευτικές απόψεις και την πίστη των Ορθόδοξων χριστιανών, αλλά ταυτόχρονα κακοποιώντας και κανιβαλίζοντας ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς

Ε) Τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα, το θολό τοπίο, αρπακτικές συμπεριφορές εμπλεκόμενων υπηρεσιών και προστασία των μελών του συλλόγου.

Ζ) Την άμεση ενεργοποίηση του Δ.Σ. και των Αντιπροσώπων για να αποτραπεί η προσπάθεια διάλυσης της Ομοσπονδίας μας

Η) Την επικαιροποίηση της θέσης μας για το Open Mall  και της άρνησής μας να συναινέσουμε σε ένα έργο που δεν καλύπτει τις βασικές και ανελαστικές προϋποθέσεις και απαιτήσεις της προκήρυξής του.

Θ) Τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ. και των συνεδριάσεων καθώς και το οργανόγραμμα δραστηριότητας μέχρι και τις 30-06-2024.

Τέλος το Δ.Σ. απασχόλησαν και υπήρξε σχεδιασμός για δράσεις, πρωτοβουλίες, παρεμβάσεις κλπ. για:

Ι) Την ακρίβεια, POS και ταμειακές, κλαδικά προβλήματα συναδέλφων κ.α.

Για κάποια από τα παραπάνω και όχι μόνο θέματα, το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ξέχωρα ενημερωτικά Δελτία Τύπου.

Διαβάστηκε 208 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.