Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  10:06 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 21:12

Το δεύτερο φιλανθρωπικό τουρνουά διοργανώνει η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Τετ 15/5/2024 17:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη σέντρα του γηπέδου του Παναιτωλικού θα βρεθούν το σήμερα το απόγευμα οι αστυνομικοί του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, αλλά και οι παλαίμαχοι των ομάδων του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου για καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του δεύτερου ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης που διοργανώνει η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών οι τέσσερις αυτές ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους, χωρίς όμως ο σκοπός τους να είναι πόσα γκολ θα βάλει η εκάστοτε ομάδα, αλλά για να συγκεντρωθούν χρήματα για συνάνθρωπό μας.

Η πρώτη σέντρα θα γίνει μεταξύ των δύο ομάδων των παλαιμάχων και έχει οριστεί για τις 17.00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Μετά την λήξη του 45λεπτου αυτού αγώνα θα παίξουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες των αστυνομικών. Η ομάδα των παλαιμάχων και των αστυνομικών που θα κερδίσουν θα παίξουν μεταξύ τους στον τελικό του τουρνουά, ο οποίος θα έχει δύο ημίχρονα και το κάθε ημίχρονο θα είναι διάρκειας 30 λεπτών. Σε περίπτωση ισοπαλίας ο αγώνας θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Δημοσθένης Ταμπακέλης μιλώντας στη «Σ» σημείωσε:

«Mετά από τους αγώνες μπάσκετ που έχουμε διοργανώσει για επίσης καλό σκοπό, διοργανώνουμε για μια ακόμη φορά φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου. Σκοπός του τουρνουά αυτού είναι να στηρίξουμε έναν συνάνθρωπό μας, όπου είχε καεί το σπίτι του.

Αποφασίσαμε να διεξάγουμε το τουρνουά, ώστε να τον στηρίξουμε για να φτιάξει το σπίτι του, ενώ επίσης αποφασίσαμε να καθιερωθεί από την Ένωσή μας το φιλανθρωπικό αυτό τουρνουά, όπου είναι το δεύτερο που διοργανώνουμε.

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με την αντίστοιχη τοπική Διοίκηση της Αιτωλίας θα διοργανώσουν το τουρνουά, το οποίο θα είναι μονοήμερο και θα συμμετάσχουν τέσσερις ποδοσφαιρικές ομάδες. Θα είναι οι δύο ομάδες ποδοσφαίρου των αστυνομικών της Ακαρνανίας (με έδρα το Αγρίνιο) και της Αιτωλίας (με έδρα το Μεσολόγγι), όπως επίσης η ομάδα των παλαιμάχων του Παναιτωλικού και των παλαιμάχων της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και η πρόσκλησή μας απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς μόνο μέσω της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης μπορούμε να προχωρήσουμε και να γίνουμε καλύτεροι ως κοινωνία, αλλά και ως άνθρωποι.

Στην προσπάθειά μας αυτή μας στηρίζουν φορείς του τόπου μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό. Κύριος υποστηρικτής στις δράσεις μας είναι ο Δήμος Αγρινίου, ενώ αυτή τη φορά έχουμε ως υποστηρικτή και την ομάδα του Παναιτωλικού, όπου μας παραχωρεί το γήπεδο για την διεξαγωγή του τουρνουά, ενώ στο πλευρό μας είναι και διάφορες τοπικές επιχειρήσεις.

Όλη η διοργάνωση έχει «στηθεί» με χορηγίες, ενώ όσοι μας υποστηρίζουν εμπράκτως συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε κάθε εκδήλωσή μας. Συνεπώς, για το συγκεκριμένο τουρνουά όλα τα έξοδα είναι καλυμμένα και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τον λόγο που το διοργανώσαμε.

Θέλουμε να δίνουμε κοινωνικό χαρακτήρα στις δράσεις μας, μέσω των οποίων θέλουμε να βοηθάμε ή συνανθρώπους μας ή φορείς της πόλης, όπως έχουμε κάνει ως τώρα όπου συνδράμαμε την «Φλόγα» και την «Ανεμώνη. Αυτό τον χαρακτήρα, της προσφοράς και την αλληλεγγύης δηλαδή έχει ακόμη και η θεατρική μας ομάδα.

Ο κόσμος αναγνωρίζει την πρόθεσή μας αυτή και μας βοηθάει και έτσι μπορούμε να «κουμπώνουμε» όλα τα κομμάτια του «πάζλ» για να διοργανώσουμε μεγάλες δράσεις που θα έχουν ουσία και φυσικά φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Χωρίς την υποστήριξη του κόσμου δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτε και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε.

Σκοπός μας για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού τουρνουά είναι την επόμενη φορά να έχει πανελλαδική εμβέλεια και να συμμετέχουν ομάδες και από άλλες πόλεις της χώρας και γι’ αυτό το έθνικό τμήμα της Ένωσής μας έχει αναλάβει την δέσμευση να προκηρύξει το αντίστοιχο πανελλαδικό πρωτάθλημα».

Κωνσταντίνος Χονδρός - Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 641 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 21:16
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.