Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  10:43 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 18:53

«Ενδυνάμωση των ΑμεΑ μέσω του Αθλητισμού»: Ημερίδα στην Πλώσταινα από το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» (Παρ 17/5/2024 10:00 πμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο πλαίσιο υλοποίησης του Συγχρηματοδοτούμενου, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Education and Culture Executive Agency), έργου Erasmus+ Sport Empowers (E)U πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα: «Ενδυνάμωση των ΑμεΑ μέσω του Αθλητισμού»

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Διονύσιος Κοδέλλας, Πρόεδρος Special Olympics Hellas και Πρέσβυς ε.τ. και ομιλήτρια η Άννα Μαστοράκου, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στο Ναυταθλητικό Κέντρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»  στην περιοχή Πλώσταινα στο Μεσολόγγι.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της Ημερίδας.

«Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα», αναφέρει το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

10:00  Προσέλευση – Εγγραφές

10:15   Χαιρετισμοί επισήμων

10:30  Χαιρετισμός για την έναρξη της Ημερίδας από την Πρόεδρο    του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Διονυσία Σαμαντά

10:45 Ομιλία Διονύσιος Κοδέλλας     Θέμα: «Αναδεικνύοντας τον αθλητή, στο δρόμο για την ένταξη»

11:15 Ομιλία Άννα Μαστοράκου Θέμα: «Η συμβολή του αθλητισμού στην ποιότητα ζωής των  ατόμων με νοητική αναπηρία»

11:45  Διάλειμμα για καφέ

12:15  Ομιλία Μίνα Κυζιρίδη – Υπεύθυνη Διακρατικών Συνεργασιών του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Θέμα: «Η υλοποίηση του έργου Sport Empowers (E)U από το Εργαστήρι ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, για την ενδυνάμωση των ωφελούμενων μέσα από αθλητικές δραστηριότητες»

12:30  Αθλητικές επιδείξεις του υλοποιούμενου έργου από τον Γυμναστή του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Μανώλη Καραβία

14:00 Τέλος Ημερίδας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 263 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 18:57
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.